WSZYSTKO JEST ŁATWIEJSZE Z UŻYCIEM PARY

OD PYSZNEJ BRIOSZKI PO IDEALNĄ PITĘ

Pieczenie z dodatkiem pary zapewnia bardziej chrupiącą skórkę, intensywniejsze kolory oraz delikatniejszą i miększą konsystencję wnętrza. Dzięki funkcji bezpośredniego pieczenia parowego za dotknięciem przycisku wzbogacisz smak i kolor swoich wypieków, zachowując w nich cenne składniki odżywcze.

Wypiekaj chleb jak z piekarni

Nasz wielofunkcyjny piekarnik PlusSteam umożliwia pieczenie i grillowanie podobnie jak tradycyjny piekarnik. Ale pozwala także wykorzystać możliwości pary. Dzięki temu każdy bochenek chleba, bułka i focaccia są zawsze takie, jak być powinny.

ZOBACZ WIELOFUNKCYJNY PIEKARNIK PLUSSTEAM

JAK PIEC W PIEKARNIKU PLUSSTEAM

1
KROK 1

Przed włączeniem piekarnika wlej 100 ml wody na dno komory.

2
KROK 2

Wybierz funkcję Termoobieg/Plus Steam i ustaw odpowiednią temperaturę.

3
KROK 3

Naciśnij przycisk PlusSteam, aby dodać pary, i obserwuj, jak pięknie wyrasta Twoje ciasto! To proste.

alt text

Łatwe przepisy na uzyskanie wspaniałego smaku

Dodatek pary pozwoli Ci łatwo przyrządzić zachwycające potrawy. Skorzystaj z naszych przepisów, aby w pełni wykorzystać możliwości swojego piekarnika. Od apetycznych bagietek po doskonały chlebek pita, który możesz podać z ulubionymi dipami...

#PRAKTYCZNEROZWIĄZANIA Z WYKORZYSTANIEM PARY

Odśwież wczorajsze pieczywo, używając pary. Twój chleb natychmiast odzyska wilgotność i wspaniały smak. Już nigdy nie wyrzucisz ani jednej kromki!
ZOBACZ WIĘCEJ #PRAKTYCZNYCHROZWIĄZAŃ

NAUKOWE PODEJŚCIE DO PARY

Połączenie odpowiedniej ilości wilgoci z tradycyjnie stosowanym gorącym powietrzem zapewnia idealne wyrastanie i pieczenie wszelkiego rodzaju wypieków, w tym ciast, chleba, muffinów, croissantów itp.

ZOBACZ WIELOFUNKCYJNY PIEKARNIK PLUS