
WSZYSTKO JEST ŁATWIEJSZE Z UŻYCIEM PARY
OD PYSZNEJ BRIOSZKI PO IDEALNĄ PITĘ
Pieczenie z dodatkiem pary zapewnia bardziej chrupiącą skórkę, intensywniejsze kolory oraz delikatniejszą i miększą konsystencję wnętrza. Dzięki funkcji bezpośredniego pieczenia parowego za dotknięciem przycisku wzbogacisz smak i kolor swoich wypieków, zachowując w nich cenne składniki odżywcze.
Wypiekaj chleb jak z piekarni
Nasz wielofunkcyjny piekarnik PlusSteam umożliwia pieczenie i grillowanie podobnie jak tradycyjny piekarnik. Ale pozwala także wykorzystać możliwości pary. Dzięki temu każdy bochenek chleba, bułka i focaccia są zawsze takie, jak być powinny.
JAK PIEC W PIEKARNIKU PLUSSTEAM
-
1KROK 1
Przed włączeniem piekarnika wlej 100 ml wody na dno komory.
-
2KROK 2
Wybierz funkcję Termoobieg/Plus Steam i ustaw odpowiednią temperaturę.
-
3KROK 3
Naciśnij przycisk PlusSteam, aby dodać pary, i obserwuj, jak pięknie wyrasta Twoje ciasto! To proste.


Łatwe przepisy na uzyskanie wspaniałego smaku
Dodatek pary pozwoli Ci łatwo przyrządzić zachwycające potrawy. Skorzystaj z naszych przepisów, aby w pełni wykorzystać możliwości swojego piekarnika. Od apetycznych bagietek po doskonały chlebek pita, który możesz podać z ulubionymi dipami...
#PRAKTYCZNEROZWIĄZANIA Z WYKORZYSTANIEM PARY
NAUKOWE PODEJŚCIE DO PARY
Połączenie odpowiedniej ilości wilgoci z tradycyjnie stosowanym gorącym powietrzem zapewnia idealne wyrastanie i pieczenie wszelkiego rodzaju wypieków, w tym ciast, chleba, muffinów, croissantów itp.